Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18510160891

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • Εργοστάσιο Sincoheren
  • Εργοστάσιο Sincoheren
  • Εργοστάσιο Sincoheren
  • Εργοστάσιο Sincoheren

Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Το εργοστάσιο Sincoheren είναι τοποθετημένο στο βιομηχανικό πάρκο Guanglian, η οικονομική και τεχνική ανάπτυξη Zone.It του Πεκίνου Yizhuang έχει περάσει τα standstards ποιοτικής διαχείρισης ISO9001: 2008 και ISO13485: 2012.

 

Στις εγκαταστάσεις, έχουμε τις γραμμές παραγωγής για τις συσκευές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, τη συσκευή λέιζερ στερεάς κατάστασης, την έντονη παλόμενη ελαφριά συσκευή, και τη συσκευή ραδιοσυχνότητας, κ.λπ. Κάθε χρόνο, οι δεκάδες των συνόλων χιλιάδων εξοπλισμού μπορούν να γίνουν για κάθε πρότυπο μηχανών. Έχουμε εισαγάγει ένα πλήρεις ποιοτικό σύστημα ελέγχου και διοικητική μια μέθοδο cErp για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του αισθητικού εξοπλισμού μας και έναν ακριβή χρόνο παράδοσης.

 

Το Sincoheren παρέχει το cOem και την υπηρεσία ODM για τα dients για να τους αφήσει να προσαρμόσουν την εμφάνιση, το σύστημα λειτουργίας, και άλλα μέρη του εξοπλισμού ομορφιάς λέιζέρ τους.

 

 

OEM / ODM

Το Sincoheren παρέχει το cOem και την υπηρεσία ODM για τους πελάτες για να τους αφήσει να προσαρμόσουν την εμφάνιση, το σύστημα λειτουργίας, και άλλα μέρη του εξοπλισμού ομορφιάς λέιζέρ τους.

Ε & Α

Το Sincoheren, ένας αντάξιος ιατρικός και αισθητικός προμηθευτής εξοπλισμού εμπιστοσύνης, έχει καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με MIT, πανεπιστημιακή, κινεζική ακαδημία του Λίνκολν της αεροναυτικής και της αεροναυτικής, Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Πεκίνου, πανεπιστήμιο του Τσανγκ Τσαν της επιστήμης και της τεχνολογίας, και το ίδρυμα της βόρειας Κίνας οπτικής και Electronics.We έχει συνεργαστεί επίσης σταθερά με καθηγητές παγκόσμιας -κόσμος-dass τους φωτοηλεκτρικούς μεταφοράς.

 

Το Sincoheren είναι κύριο πάνω από 200 εξωτερικών ειδικών, των καθηγητών, και των παθολόγων συνεργασίας. Για την ομάδα προσωπικού μας, έχουμε ταλέντα υψηλής τεχνολογίας collected37 και 36 επαγγελματικούς τεχνικούς. Υπάρχουν 80 άνθρωποι που έχουν ένα πτυχίο Μπάτσελορ ή ανωτέρω, και 42 άνθρωποι που έχουν λάβει ένα μεταπτυχιακό ή ανωτέρω. Το προσωπικό έρευνας και ανάπτυξης Sincoheren αποτελεί 30% του συνολικού αριθμού.

 

Η ομάδα Ε&Α αποτελείται από τις ομάδες της οπτικής, του λογισμικού, του κυκλώματος, του μηχανικού, βιομηχανικού σχεδίου, και του ποιοτικού ελέγχου. Το Sincoheren βάζει την ιδιαίτερη έμφαση στην επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη: η ερευνητική επένδυση ανήλθε σε 20 δισεκατομμύρια yuan σε 2008,2009.2010.and 2011.Also σε αυτήν την περίοδο, έχουμε τροποποιήσει και έχουμε αναβαθμίσει 12 τεχνικούς και τον καλλυντικό εξοπλισμό λέιζερ, έχουμε αναπτύξει 14 νέα προγράμματα, και έχουμε μετασχηματίσει 7 τεχνικές στην παραγωγή. Έχουμε υπερνικήσει τις τεχνικές δυσκολίες pre-combustion του ξένο λαμπτήρα, της υψηλής τάσης απαλλαγής, και της προστασίας IGBT, κ.λπ. Οι πρόσφατα αναπτυγμένες τεχνικές μας το όζον για να θεραπεύσουν την καρδιακή ανεπάρκεια και το αφαίρεση παγωμένο λίπος έχουν φθάσει στο κόσμος-οδηγώντας επίπεδο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

lisa@sincoheren.cn
Christina-cf