Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18510160891

Free call

εξοπλισμός μαγνητοθεραπείας θεραπείας γεννητριών Magnetolith του 2022 νέος

March 31, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για εξοπλισμός μαγνητοθεραπείας θεραπείας γεννητριών Magnetolith του 2022 νέος

EMTT είναι μια κατά ένα μεγάλο μέρος κίνδυνος-ελεύθερη και δευτερεύων-επίδραση-ελεύθερη μέθοδος. Σαν ασθενή, θα βρείτε τη θεραπεία πολύ άνετη: Ο βρόχος θεραπείας τοποθετείται πέρα από τον τομέα του πόνου ενώ παραμένετε πλήρως ντυμένοι – η άμεση επαφή δερμάτων δεν είναι απαραίτητη.

Οι αναταραχές του ενεργού και ενεργητικού οστεο-μυικού συστήματος είναι η περισσότερη κοινή αιτία του πόνου (χρόνιου ή ειδάλλως) σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι αναταραχές περιλαμβάνουν τον πόνο στην πλάτη και την οστεοαρθρίτιδα καθώς επίσης και τους χαρακτηριστικούς αθλητικούς τραυματισμούς όπως η ανάφλεξη των τενόντων και των ενώσεων. Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτούς τους όρους δοκιμάζουν συχνά τους σημαντικούς περιορισμούς στη καθημερινή ζωή τους καθώς επίσης και τη μειωμένη ποιότητα ζωής.

Η θεραπεία Magnetotransduction Extracorporeal (EMTT) είναι μια μη καταπατητική διαδικασία που αναπτύσσεται συγκεκριμένα για τη θεραπεία αυτών των όρων. Διαφέρει από άλλες μορφές θεραπείας μαγνητικών πεδίων υψηλότερης στην ισχύ του συχνότητας ταλάντωσης και μαγνητικών πεδίων, επίσης γνωστές ως αποτελεσματική ισχύς μεταγωγής. Θεωρείται ότι αυτές οι ιδιότητες μπορούν να ενισχύσουν τις θεραπεύοντας διαδικασίες στο σώμα.

Σε αυτόν τον ιστοχώρο, θα βρείτε τις πληροφορίες για τη θεραπεία Extracorporeal Magnetotransduction και πώς μπορεί να σας βοηθήσει.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

lisa@sincoheren.cn
Christina-cf